Vad ska vi göra tillsammans?

Styrelsen fick i uppdrag på årsmötet att ta reda på vad byborna och säsongsboende vill ha för aktiviteter i byn.

Nu kan du lämna förslag på Facebook, i Hökmarks byagrupp, till någon i styrelsen eller i en en brevlåda utanför skolan. Brevlådan töms av Elisabet Sundquist.

Nu finns lådan för idéer och motioner uppsatt vid skolan/byagården. Hoppas nu att ni alla vill komma med många olika förslag i denna låda, på FB eller på hemsidan som kan intressera både gammal som ung. Med gemensamma krafter skapar vi förutsättningar för glädje och trivsel i byn.
Lådan är låst och töms senast den 19/2-23.

Annons

En tanke på “Vad ska vi göra tillsammans?

  1. Hej!

    Förslag till byaaktiviteter.

    Tipspromenad kanske en gång i månaden under vår och höst. Här kan föreningen få in en del pengar genom startavgift och försäljning av fika. Pubkväll, förslagsvis en gång i månaden, med Quiz. Antingen har man medhavd dryck o ch tilltugg eller kanske Lövångergården kan engageras då de har utskänkningstillstånd. *Boule *är en trevlig sport som passar för ung som gammal. Kan spelas för nöjes skull eller som tävlingsverksamhet. Här fordras då att man anlägger minst två banor vid ”skolan”. Själv har jag (Janne) tävlingsspelat under många år då jag bodde i Västergötland. Ställer gärna upp vid en eventuell uppstart. mvh Grethel o Janne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s